О Трци за Излечење

Трка за излечење је највећи европски спортски догађај посвећен здрављу жена. Она помаже организацијама и болницама које се баве карциномом дојке да сакупе новчана средства и подигну свест јавности о карциному дојке. У Европи се сваке године дијагностикује 500 000 нових случајева и 125 000 смртних случајева карцинома дојке, тако да су ови фондови од виталног значаја. Сада више него икада.

Манифестација се ове, 2023. године, одржава под слоганом “ЗА ТЕБЕ, ЗА МЕНЕ, ЗА СВЕ НАС” и заказана је за 16. септембар 2023. године на простору ЈП „Ада Циганлија“ са почетком у 11ч и стартом у 12ч. РЕГИСТРАЦИЈА ЈЕ ОТВОРЕНА и износи 10еур или 1.000,оо РСД и подразумева добијање брендиране мајице и освежење.

Јачи заједно

Заједно са више од 25 организација за борбу против рака дојке у Европи, настављамо да организујемо Трку за Здравље. Концепт може бити различит. У неким земљама догађаји су огромни, у неким могу бити мањи, дигитални или се одигравају током целе године. Порука остаје иста, исказали смо нашу подршку пацијенткињама са карциномом  дојке и наставићемо да се боримо против канцера.

Можеш и ти да учествујеш. Придружи се Трци за Излечење

Кликни на догађај Трка за Излечење по свом избору и региструј се као тим или као појединац да учествујеш https://www.raceforthecure.eu/sr/Participate/Steps/Info

Твоја подршка је битна

У сваком тренутку можете додати људе у свој тим или позвати контакте да директно дају донацију вашем тиму. Зарада од регистрација и донација иде организацијама које су учествовале, болницама или групама за подршку пацијентима које су посвећене пружању помоц́и пацијентикињама оболелим од карцинома дојке.

Како да нам се прикључите?

  • Учествујте као појединац или као тим
  • Учествуј као компанија, организација, град или општина
  • Направи велико ружичасто струјање и припреми се за Трку за Излечење

#РФТЦ2023

У 2023. ми ћемо шетати или трчати да поново подржимо пацијенткиње са карциномом дојке широм Европе. Хајде да направимо ружичасту инвазију на Фацебоок-у, Инстаграм-у и Yоу Тубе-у са сликама људи свуда по Европи како трче или шетају њихову Трку за Здравље и успоставимо везу: заједно смо јачи!

Преузето са: https://www.raceforthecure.eu/sr/About