slide1 slide3 banner2

Активности друштва - Млади у борби против рака

Издавачка делатност - Преузмите часопис "Рак - спречити, открити, лечити"

 

Нађи време, не губи живот!

Са овом поруком, чланице Удружења „Будимо заједно“ обележиле су 20. март, Национални дан борбе против рака дојке.

Познате личности и чланице Удружења „Будимо заједно“ дамама у Делта-ситију поклањале су розе руже уз поруку „Нађи време, не губи живот“, апелујући на значај превентивних прегледа

Поводом обележавања Националног дана борбе против рака дојке, у четвртак, 20. марта, у шопинг-центру Делта сити, Удружење жена оболелих и лечених од рака дојке „Будимо заједно“ организовало је акцију у циљу едуковања јавности о раку дојке и значају превентивних прегледа уз поруку „Нађи време, не губи живот“.

Ивана Зарић, Биљана Лукић, Сања Радан, модна блогерка Зорана Јовановић – неке су од познатих дама које су подржале акцију и заједно са чланицама Удружења делиле едукативни материјал и розе руже, као симбол подршке, снаге и наде, посетитељкама Делта Цитy-ја.

Акцији су се прикључиле и др Љиљана Лазић, координаторка за рано откривање рака дојке, из Канцеларије за скрининг рака Института за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“ и Миомирка Ковачевић, психолошкиња и једна од оснивача Удружења „Будимо заједно“, које су саветовале жене у вези са овим опасним обољењем.

Отворени телефон

 

Исхрана оболелих од рака

 

Часопис "РАК"

 

Самопреглед дојке