slide1 slide3 banner2

Активности друштва - Млади у борби против рака

Издавачка делатност - Преузмите часопис "Рак - спречити, открити, лечити"

Саветовалиште за одвикавање од пушења Клинике за пулмологију Клиничког центра Србије истражује мотиве за одвикавање од пушења. Стручњаци Саветовалишта позивају све који су престали да пуше као и  оне који о томе размишљају да попуне интернет анкету.

 

Шта вас мотивише да оставите цигарете – попуните нашу анкету

Саветовалиште за превенцију и одвикавање од пушења које годинама функционише у Клиници за пулмологију Клиничког центра Србије, помажући стотинама пацијената годишње да се одвикну од пушења, жели да истражи да ли се променила мотивација пушача и из којих разлога најрадије улазе у процес одвикавања. Трендови су се мењали и некада је императивни мотив био очување здравља а шта је императивни мотив данас који пресудно утиче на одлуку о престанку пушења, показаће нам ова анкета.

Саветовалиште за одвикавање од пушења којe окупља оне који су престали да пуше и оне који желе да престану то да раде иницирало је постављање интернет анкете чији је циљ да истражи мотиве за одвикавање од пушења.

Молимо вас да одвојите неколико минута и одговорите на наша питања јер ће нам одговори помоћи да усмеримо свој рад са зависницима од дувана убудуће. Анкету ћете наћи на линку https://goo.gl/5hwqYi

Хвала на поверењу и доброј сарадњи.

Др сц.мед. Ика Пешић

Саветовалиште за превенцију и одвикавање од пушења
Клиника за пулмологију Клиничког центра Србије

Отворени телефон

 

Исхрана оболелих од рака

 

Часопис "РАК"

 

Самопреглед дојке